Mijn favorieten

Maak kennis met ons kantoor!

Ans de Wijn Woningen is sinds 1995 actief in de Utrechtse Woningmarkt. Sinds 2006 heeft de nieuwe eigenaar Paul Smeulders de woningmakelaardij van Ans de Wijn overgenomen onder dezelfde naam. Kwaliteit en integriteit heeft altijd voorop gestaan. De manier waarop Ans de Wijn Woningen in de makelaardij staat kenmerkt zich door kleinschaligheid waardoor er korte lijntjes zijn, waardoor er aandacht en betrokkenheid is en waardoor we snel kunnen handelen als het moet. Wij kennen al onze klanten en alle klanten kennen ons.

Ons kantoor ligt aan het Herculesplein 243 te Utrecht (de voorzijde van het voetbalstadion Galgenwaard met de grote glazen gevel, op de begane grond naast Rijschool Bruinsma, FC Utrecht en Runnersworld). Wij zitten recht tegenover de entree van de vernieuwde Kromhout Kazerne. Voor de deur ligt een groot parkeerterrein. De eerste 20 minuten is gratis parkeren, daarna gaat u betalen voor het parkeren. U kunt dit terrein opkomen via de slagbomen aan de zijkant. 

Register-makelaar en Register-taxateur Paul Smeulders is al sinds 1997 actief in de stad Utrecht en omgeving. De woningmarkt is voor hem een grote bekende. Kortweg kunt u er van op aan dat hij zich enthousiast en met volle overgave zal inzetten voor een goede samenwerking en een goed resultaat. Hij is een ondernemer die voor zijn klanten het beste voor elkaar wil krijgen.

Ans de Wijn Woningen vindt het erg belangrijk om de klant altijd op nummer 1 te zetten en wij zijn dan ook erg trots op onze fijne en goede klantbeoordelingen die wij ontvangen.


Vestiging:

Ans de Wijn Woningen b.v.

Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
KvK nummer: 30123662
BTW nummer: NL819466141B01