Mijn favorieten

Verkoop

Het verkopen van een woning is een traject waarbij goede begeleiding en kennis van de markt zeker niet mag ontbreken. Tijdens dit traject maken wij naast ons uitgebreide netwerk ook gebruik van een woningpresentatie die wordt verzorgd door onze professionele fotograaf en natuurlijk een plaatsing op verschillende websites.

Ieder verkooptraject vergt zijn eigen aanpak, in een persoonlijk gesprek lichten we graag het een en ander toe. Ons doel is te allen tijde u als verkoper te ontzorgen, van de eerste stap van het verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris.
Als u uw huis wilt verkopen bepalen wij samen met u wat de beste verkoopstrategie is. Wij weten hoe wij uw woning moeten presenteren op een voor u zo voordelig mogelijke wijze. Van ons mag u ook een eerlijk advies verwachten. Wij laten ons niet verleiden in de concurrentie om uitspraken te doen die wij niet kunnen waarmaken.

COURTAGE 

Onze verkoopcourtage, uw voorgangers geven aan deze als passend te ervaren, bespreken we graag wanneer we bij elkaar zijn. We kunnen met onze kosten op verschillende manieren omgaan. De twee belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn, dat beide partijen een goed gevoel bij de afspraak dienen te hebben en dat de opdrachtgever alleen courtage verschuldigd is wanneer de opdracht naar volle tevredenheid is volbracht. Graag lichten we dit toe.

CONTACT
Wij stellen het bijzonder op prijs om u te leren kennen ook wanneer u op dit moment nog geen concrete verhuisplannen heeft. Maak uw gegevens aan ons kenbaar. Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring