Mijn favorieten

Taxaties

Taxatie van een woning nodig? Als beëdigd taxateur helpen wij u graag aan een professioneel taxatierapport. Door onze aansluiting bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) zijn we gevalideerd en betrouwbaar. Hierdoor taxeren wij ook voor instanties als het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Een taxatie kan voor verschillende doeleinden zijn. Zo kan iemand voor een aankoop, een verkoop, een hypotheek, een hypotheekverhoging i.v.m. verbouwing of bedrijfsmatig voor de jaarrekening van de onderneming een taxatie nodig hebben.
Ook voor de brand-/opstalverzekering of voor de hoogte van successierechten kan een taxatie nodig zijn. Daarvoor worden diverse waarden gevraagd, zoals:

  • de marktwaarde vrij van huur
  • de executiewaarde vrij van huur en gebruik in verhuurde staat
  • een economische huurwaarde
  • een waarde in bewoonde staat

De kwaliteit van de taxatie vinden wij belangrijk. Voor een appartement bijvoorbeeld moet ook de Vereniging van Eigenaars goed onder de loep genomen worden. Wij merken dat particuliere kopers hier vaak niet of onvoldoende van op de hoogte zijn.

Met ingang van 1 april 2018 werken wij met het nieuwe taxatiemodel. De tarieven zijn daarom ook aangepast (verhoogd).

Voor het aanvragen van een NWWI-taxatie kunt u via onderstaande link/logo klikken:
 
NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)
Onze taxateur is aangesloten bij het NWWI en werkt volgens een uniform, gestandaardiseerd digitaal proces. Wanneer de taxateur een taxatieopdracht accepteert, geeft hij of u bij het NWWI aan welke woning getaxeerd gaat worden. Het NWWI zorgt er vervolgens voor dat de taxatieopdracht digitaal wordt 'klaargezet'. Er kan nu een gevalideerd taxatierapport worden opgemaakt. Het is daarbij aan de taxateur om op basis van zijn expertise en als kenner van de lokale markt de waarde vast te stellen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar https://site.nwwi.nl/        
 
TAXATIERAPPORT VOOR UW WONING

Neem gerust telefonisch contact met onze makelaar-taxateur. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij een taxatierapport. 
Bel ons kantoor (030-23 00 553) of e-mail ons naar info@ansdewijnwoningen.nl