Mijn favorieten

Verkoop

Uw woning verkopen?
Wat doen wij voor u en hoe gaat het in zijn werk. Via onderstaande stappen leggen wij u dat graag uit!

 
 1. Waardebepaling
 • Onze makelaar komt graag bij u thuis om geheel vrijblijvend (mondeling) te bepalen wat een reële marktwaarde van uw woning is in de huidige markt en uiteraard wat uw wensen en mogelijkheden zijn.
 1. Transparant samenwerken
 • De onderlinge gemaakte afspraken zetten wij netjes voor u in een NVM opdracht tot dienstverlening zodat u nooit voor verassingen komt te staan.
 1. De verkoopstrategie
 • Samen met u bepalen we de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat.
 • Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor hebben we korte communicatielijnen. Niet alleen de makelaar is met de verkoop van uw woonhuis bezig, maar ons gehele team. Door onze uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de met u besproken uitgekiende verkoopstrategie, realiseren wij de beste prijs voor uw kostbare bezit.
 1. Promotie
 • Ans de Wijn Woningen bv verzorgd voor u de foto’s, promotieteksten en eventuele opties als video’s, 3D plattegrond voor de verschillende media. U krijgt de foto’s met teksten voortijdig te zien en na goedkeuring gepubliceerd worden.
 1. Adverteren
 • Wij maken voor u een professionele brochure, flyer, raampresentatie (vitrine in Utrecht en Odijk) en uiteraard de aanmeldingen op Funda.nl, Huislijn.nl, Falx.nl en Ansdewijnwoningen.nl
 1. U blijft in controle
 • De mogelijkheden tot adverteren worden alleen met uw toestemming geplaatst. Alleen advertenties die met u zijn overlegd belasten wij door.
 1. Contact momenten
 • Als ons kantoor wordt benadert voor het opvragen van informatie of voor het inplannen van een bezichtigingafspraak, dan brengen wij u hiervan direct op de hoogte. Direct na een bezichtiging neemt onze makelaarcontact met u op hoe de bezichtiging is verlopen.
 1. Onderhandeling
 • Zodra wij een bieding ontvangen van een geïnteresseerde partij op uw woning, dan berichten wij u zo snel mogelijk om onze expertise en uw mogelijkheden met elkaar te bespreken om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
 1. Afhandeling
 • Na ondertekening en verkoop alsmede het transport bij de notaris blijven wij nog steeds “uw” makelaar om eventueel zaken die nodig zijn na de overdracht op een nette manier met u op te lossen.
 
Tenslotte: het verkopen van een woning blijft people business, het is onze zorg u op een nette en juiste manier te helpen bij het verkopen (zonder zorgen) van uw woning.